Snapchat

Πώς να ξεμπλοκάρετε ένα άτομο στο Snapchat;

Το Snapchat είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης για κινητά τηλέφωνα που διαθέτει μοναδικές δυνατότητες. Μπορείτε να αποκλείσετε ορισμένα άτομα σε αυτό το δίκτυο. Το να αποκλείσετε κατά λάθος κάποιον στο Snapchat είναι ένα εύκολο λάθος. Μερικά λάθος πατήματα και ξαφνικά οι φίλοι σας δεν θα μπορούν να βλέπουν τις Ιστορίες σας ή να επικοινωνούν μαζί σας στην εφαρμογή. Ευτυχώς, το Snapchat διευκολύνει τη διόρθωση αυτού του προβλήματος, ξεμπλοκάροντας λογαριασμούς.

Αν θέλετε να μπλοκάρετε κάποιον και στη συνέχεια να τον ξεμπλοκάρετε, πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό στο Snapchat;

Το Snapchat ειδοποιεί κάποιον αν τον ξεμπλοκάρω;

Το Snapchat δεν ειδοποιεί κάποιον αφού τον ξεμπλοκάρετε, αλλά μπορεί να διαπιστώσει αναζητώντας το όνομά σας ότι μπορεί να σας δει ξανά στο δίκτυο. Έτσι, εφόσον δεν σας αναζητούν, δεν θα παρατηρήσουν ότι έχει ξεμπλοκαριστεί. Αν τους στείλετε ένα αίτημα φιλίας, θα το μάθουν νωρίτερα.

Πώς να ξεμπλοκάρετε ένα άτομο στο Snapchat

Επειδή ο αποκλεισμός ατόμων στο Snapchat θα έχει ως αποτέλεσμα ο λογαριασμός σας να μην εμφανίζεται πλέον σε αυτά και να είναι αόρατοι σε εσάς, δεν θα μπορείτε να αναζητήσετε τα ονόματά τους ή να τους ξεμπλοκάρετε στο Snapchat. Μπορείτε όμως να το κάνετε αυτό μέσω της ενότητας ρυθμίσεων. Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε αυτήν τη μέθοδο.

  1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και κάντε κλικ στο BitMoji ή στο όνομα χρήστη σας επάνω αριστερά.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή γραναζιού επάνω δεξιά για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις.
  3. Σύρετε προς τα πάνω για να δείτε τις Ενέργειες λογαριασμού και το Αποκλεισμένο.

Πώς να ξεμπλοκάρετε ένα άτομο στο Snapchat;

  1. Αυτή η ενότητα παραθέτει όλα τα άτομα που έχετε αποκλείσει στο Snapchat. Επιλέγοντας την επιλογή X δίπλα στο όνομα κάθε χρήστη, μπορείτε να τον ξεμπλοκάρετε.
  2. Στη συνέχεια, το Snapchat σας ρωτάει αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να ξεμπλοκάρετε το άτομο. Στην απάντησή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι.

Πώς να ξεμπλοκάρετε ένα άτομο στο Snapchat;

  1. Αφού ξεμπλοκάρει αυτό το άτομο, το προφίλ σας εμφανίζεται σε αυτό/αυτήν και μπορείτε να το/την δείτε.

Τι συμβαίνει όταν ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat;

Ο αποκλεισμός ενός ατόμου διακόπτει κάθε επικοινωνία μεταξύ εσάς και αυτού του ατόμου. Επιπλέον, ακόμη και το αίτημα φιλίας σας χάνεται. Μετά την κατάργηση του αποκλεισμού, πρέπει να συνδεθείτε ξανά στο προφίλ του ατόμου και να του στείλετε ένα αίτημα φιλίας.

Για να το κάνετε αυτό, εισαγάγετε το όνομα του ατόμου στο πεδίο αναζήτησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στο δεξί μέρος της φωτογραφίας και του ονόματος χρήστη του ατόμου. Εάν η σελίδα προφίλ του ατόμου δεν είναι δημόσια, θα πρέπει να περιμένετε να εγκριθεί το αίτημα φιλίας σας.

အကောင်းဆုံးဖုန်းခြေရာခံအက်ပ်

အကောင်းဆုံးဖုန်းခြေရာခံအက်ပ်

Κατασκοπεύστε στο Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder και άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να το γνωρίζετε. Παρακολουθήστε εύκολα την τοποθεσία GPS, τα μηνύματα κειμένου, τις επαφές, τα αρχεία καταγραφής κλήσεων και άλλα δεδομένα! 100% ασφαλές!

အခမဲ့ စမ်းသုံးကြည့်ပါ

Πώς να ξεμπλοκάρετε ένα άτομο στο Snapchat;

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να προσθέσω κάποιον μετά την κατάργηση του αποκλεισμού στο Snapchat;

Το Snapchat επιβάλλει ορισμένους περιορισμούς στους χρήστες μετά τον αποκλεισμό και την απεμπλοκή. Για παράδειγμα, αν πρώτα αποκλείσετε κάποιον, στη συνέχεια τον ξεμπλοκάρετε και θέλετε να τον προσθέσετε στη λίστα φίλων σας, θα πρέπει να περιμένετε περισσότερες από 24 ώρες για να το κάνετε.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να προσθέσω κάποιον μετά την κατάργηση του αποκλεισμού στο Snapchat;

Μια καλύτερη επιλογή αντί να μπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat

Μία από τις επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί να αποκλείσετε τον χρήστη είναι η επιλογή Σίγησης. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα λαμβάνετε πλέον ειδοποιήσεις όταν λαμβάνετε προσωπικά μηνύματα ή φωτογραφίες. Φυσικά, σε αυτήν την περίπτωση, τα μηνύματα και η φιλία σας δεν θα χαθούν.

Για να μπορείτε να θέσετε ένα άτομο σε σίγαση αντί να το μπλοκάρετε, εισαγάγετε πρώτα το προφίλ χρήστη Snapchat του ατόμου και αγγίξτε την εικόνα δίπλα στο όνομά του. Στο επάνω δεξιό μέρος, επιλέξτε τα τρία στοιχεία μενού, δείτε την επιλογή Ειδοποιήσεις μηνυμάτων και επιλέξτε την επιλογή Σίγαση.

Αυτό θα γίνει χωρίς να το προσέξει το άλλο άτομο. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή.

Πώς να ξεμπλοκάρετε ένα άτομο στο Snapchat;

နိဂုံးချုပ်

Ο αποκλεισμός και η απεμπλοκή είναι κοινές λειτουργίες σε σχεδόν κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα. Υπάρχουν για να δίνουν στους χρήστες τον έλεγχο του ποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους, να δει το περιεχόμενό τους ή να αλληλεπιδράσει μαζί τους στο διαδίκτυο. Το Snapchat δεν αποτελεί εξαίρεση. Όπως ακριβώς στο Facebook, το Instagram ή το WhatsApp, το Snapchat σάς επιτρέπει να αποκλείσετε κάποιον εάν αισθάνεστε άβολα, θέλετε ιδιωτικότητα ή απλώς χρειάζεστε ένα διάλειμμα από την επικοινωνία. Ωστόσο, οι καταστάσεις αλλάζουν και μερικές φορές μπορεί να αποφασίσετε ότι θέλετε να επανασυνδεθείτε με αυτό το άτομο. Εκεί είναι που η λειτουργία απεμπλοκής γίνεται χρήσιμη.

Η κατάργηση του αποκλεισμού κάποιου στο Snapchat είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, να ανοίξετε το μενού "Αποκλεισμένοι Λογαριασμοί" και να αφαιρέσετε το άτομο από τη λίστα. Μόλις καταργηθεί ο αποκλεισμός, θα μπορεί να βρει ξανά το προφίλ σας, να σας στείλει μηνύματα και να αλληλεπιδράσει μαζί σας όπως και πριν. Αυτό καθιστά το Snapchat μια ευέλικτη πλατφόρμα που σέβεται τα προσωπικά όρια, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους χρήστες να ξαναχτίζουν τις συνδέσεις τους όποτε το επιλέξουν.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η απεμπλοκή δεν επαναφέρει αυτόματα τις φιλίες ή το προηγούμενο ιστορικό συνομιλιών. Εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε ξανά με το άτομο, ίσως χρειαστεί να το προσθέσετε ξανά ως φίλο. Αυτό δίνει και στις δύο πλευρές την ευκαιρία να αποφασίσουν εάν πραγματικά θέλουν να επανασυνδεθούν. Η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται εύκολα τους κοινωνικούς τους κύκλους και να αποφεύγουν περιττά δράματα ή παρεξηγήσεις.

Συνολικά, η δυνατότητα αποκλεισμού και ξεμπλοκαρίσματος ατόμων στο Snapchat είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διατήρηση μιας υγιούς και άνετης διαδικτυακής εμπειρίας. Είτε μπλοκάρατε κάποιον κατά λάθος είτε απλώς αλλάξατε γνώμη, το Snapchat παρέχει έναν απλό τρόπο για να διορθώσετε την κατάσταση. Αν ακολουθήσετε τα βήματα που εξηγούνται σε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να διαχειριστείτε τη λίστα αποκλεισμένων σας με σιγουριά και να επανασυνδεθείτε όποτε είστε έτοιμοι.

Αν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με την κατάργηση αποκλεισμού κάποιου στο Snapchat, μη διστάσετε να τις μοιραστείτε στην ενότητα σχολίων και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

ဒီပို့စ်က ဘယ်လောက်အသုံးဝင်လဲ။

အဆင့်သတ်မှတ်ရန် ကြယ်ပွင့်တစ်ပွင့်ကို နှိပ်ပါ။

ပျမ်းမျှအဆင့်သတ်မှတ်ချက် / ၅။ မဲများရေတွက်ခြင်း-

ဆက်စပ်ဆောင်းပါးများ

အပေါ်ဆုံးသို့ ပြန်သွားရန် ခလုတ်